Keep holding on!

Jag är mycket stolt,inte över mig själv eller jo kanske lite men jag är speciellt stolt över Maria, hon har inte snusat sedan i söndags!
Det är ganska krävande att vara i hennes närhet,hon är lite aggresiv å verkar lite smått efterbliven haha men jag står ut!hoppas verkligen hon kan sluta!
Om det är svårt att stå emot snuset så tycker jag att man kan tänka på alla onödiga pengar man lägger ut på denna fullständigt onödiga å giftiga grej!vi får se hur det går...
Jag ska åka till åland i helgen det ska bli skönt att komma bort lite efter begravningen på fredag å bara koppla av på lilla ön,ja något annat gör man knappast där denna höstmånad!
Annars rullar livet på som vanligt,i idol har dom nästan tagit ut alla som ska tävla i veckofinalerna,det var tjejerna igår Linda e grymt bra.men ikväll är det roligast när killarna ska tävla,hoppas verkligen att Lars å johan palm får stanna,om det förtjänar det vill säga!
Nu ska jag plugga lite till svenskaprovet som vi har på torsdag, romantik/realism har vi prov på !kul verkligen!

SIMMA LUGNT


Skogspromenad

Igår var jag som sagt hos Sanna för att fira hennes 18 åriga födelsedag det var väldigt trevligt;),god mat å efterätt oxå alltid ett plus!
Idag har jag vart på skogspromenad med mor,trodde ej att jag skulle se solbo för ett tag,men mor visade vägen hem igen.Jag gillar skogen mycket faktist, man känner sig så filosofisk när man går där å funderar på livets mening eller helt enkelt ej funderar alls!
Snart ska jag som jag brukar på söndagarna gå iväg till tumba träningscenter för att svänga mina lurviga med lite afrodans,det ska bli väldigt trevligt:)
Ikväll är det hål i väggen,ett väldigt mobbat program men jag tittar iaf,lever mig in totalt!haha
Å så får det bli lite plugg oxå,har nästan skrivit klart min svenska novell om älvorna,ja man måste skriva om älvor...
Nej nu kan jag ej sitta här längre,mot gymmet:)


SIMMA LUGNT

Nu är det beställt!!:)

 Elton John med Maria den 4 december klockan 19:30

Längtar...

You're the voice

I går var det en ytterst jobbig dag till en början,med 3 timmars håltimme efter lunch för att tll sist göra provet halv fyra!
Jobbig väntan å jag vet ej riktigt hur provet gick men det är skönt att ha det gjort!
Sen gick jag hem till maria för att vi skulle ha myskväll med tacos å 28 tusen andra godsaker,shit va jag ökade mitt midjemått igår!haha
vi hade låånga djupa samtal som vanligt å sen tittade vi på
A lovesong for Bobby Long,den va otroligt fin å jag grät såklart i slutet,vilket jag alltid gör när det blir känslosamt i filmer!.se den ni som ej sett den!
Det var helt enkelt en otroligt mysig kväll med musik,prat,film å massa godsaker,en av dom bästa på länge;)


<3


Ikväll ska jag till en annan sötnos nämligen Sanna R som bjuder in till att fira hennes 18 åriga födelsedag,det ska bli väldigt trevligt;)


SIMMA LUGNT

Det gick som det gick...

Nu är skol-dm över för tullinge gymnasiums del,det gick inte fullt lika dåligt för oss som jag trodde! men jag kan ju säga att jag inte hade någon tur med deras yttrar,dom va lika snabba som sonic å jag rörde mig i 1km/timme.!
Första matchen mötte vi valters,ledde med 2-0,sen tog dom upp till 2-2 ,men vi körde på till 5-2 å tappar till 5-5!Hur lyckas man?Andra matchen slutade 2-0 till värmdö,å min kropp slutade fungera för all framtid kändes det som!inte konstigt när jag inte har rört på mig på d här sättet på flera månader å spelar båda matcherna med undantag på nån minnut!haha
Men gjorde väl 2,3 grejer som va bra alltid någothaha,mötte förövrigt mina gammla älvsjö aik vänner evve å elli som spelade i värmdö,det var trevligt.
Annars har dagens idolavsnitt avslutats precis å jag bara älskar Johan Palm,såå klockren med sin röst å porrtidningar som han sitter å tittar i,men han läser artiklarna, det ska ni veta!
Johan å David förlorade i dag oxå,det går lite,ja inte så lite, utför för deras IFK mariehamn,dom måste pröva på nåt nytt nu efter denna säsong;)kan ju inte vara bra för någon människa att vara kvar på den där lilla ön i för många år!haha
Såg att studentmössan e på väg oxå, måste ändra lite i beställningen,blir väldans dyrt d där!å det är så mycket man måste göra! skivan den 15 maj,8 personer ska man sälja billjetter till å 3 ska man sälja middagsbilljetter till,jag hoppas på att Johan å David kan komma på middan;)
Det var allt för mig idag;)

SIMMA LUGNT

Hur ska detta sluta??

Idag var det möte inför skol-DM i fotboll,16 tappra själar(räknar in mig själv som tapper) deltog.
Vi skulle bestämma laguppställningen å lite till,själv hamnade jag på en hederlig högerbacksposition,hoppas för min egen skull att de andra lagen ej har snabba yttrar i sånna fall är slutet nära för lilla mig!haha
Jag förstår inte varför jag alltid ska hålla på att ställa upp på sånna här grejer,man har ju bara ångest!  Tullinge Gymnasiun har inte landets bästa fotbollsspelare om jag ska uttrycka mig milt!d är ju bara förnedrande!men malin deltar såklart oxå,hon kör på sin vanliga innerbacksposition så vi kan väl stå å snacka under matchen som vi brukade göra när vi var backkolegor i Nackdala ais!
Annars är det lite religionpluggning på tapeten, jag finner ej religion speciellt kul iaf inte kristendomen känner att de andra religionerna kommer vara intressantare;)
Ikväll ska förövrigt 101 bli 16 i idol, väntar med spänning,Bagge väntar med spänning,Bagges hund väntar med spänning,ja alla väntar med spänning vilka de sista 10 kommer bli!

SIMMA LUGNT


Oj,oj,oj

Bra att man inte stöter på problem i vardagen iaf!
-Studentskivan!
-studenten i allmänhet !
-vad sysslar hon med?
-skol dm!
Dessa saker har jag å malin pratat ut om idag men vi har som vanligt ingen lösning,bygger bara upp mer och mer irritation!haha bra att vi pratar ut om saker iaf till skillnad från vissa!!
Annars är det väl inte mkt som händer förutom att jag har religionsprov på fredag,känner att det kommer bli svårt men håller på att plugga till det REDAN nu,än förbättring mot förgående år,då var det dagen innan!haha kommer inte gå bättre för det men men..
 Nej nu måste jag forsätta att ta mig an kristendomen!






SIMMA LUGNT


Soft söndag!

Inledde dagen med lite seinfelds avsnitt,den här serien måste ses för er som ej har sett den!den är så bra att jag ej kan beskriva det med ord!är inne på 8  av 9  säsoner känns lite vemodigt faktist!"snyft"
Annars har jag städat rummet  ,är så skönt när det är frächt vilket det ej kommer få vara länge men några dar iaf!Sen har jag varit väldigt aktiv med pluggeriet faktist!bra isabell!
Måste även skicka ett grattis till johan å david som vann idag med 2-1 hör nämligen inte till vanligheten att dom gör det ,men jag känner att det vänder nu!
Nu ska jag äta lite indisk mat å titta på skicka vidare,den borde för övrigt alla se denna söndag!



 


SIMMA LUGNT

Det känns som en nystart för oss,jag gillar det,åh vad jag gillar det!

Idag har det varit lite städning här hemma,det är ganska kul ibland faktist!
Men ikväll blir det mys med tjejorna ska bli riktigt nice,ska nog svänga förbi jocke först å gratta han lite tror jag..
Pratade lite med broder D förut å han är påväg att bli en trogen läser av min blogg låter det som;)känner hur jag når ut till hela världen med den!bröderna bor ju faktist på åland,ett annat land iaf!haha
Saknar dom så mycket,jag skulle villja träffa dom mer än vad jag gör, får hoppas att det blir så snart!
Nu måste jag väl återgå till städningen,höres sen:)

SIMMA LUGNT



               <3


Joakim Storeide!

Vi pratade första gången andra dagen i ettan,det var jag som tog intiativet,för att jag kände att vi var de utstötta å var tvungen att ha nån vän om jag skulle överleva tre år!
I -Hej vilken skola har du gått i innan?
J-högalidsskolan
I fattar ej att detta ligger i kiruna
I-ok,men varför pratar du så konstigt?du låter så snobbig på rösten!
J-jag pratar scandinaviska!
I-hahahaha
hahah så fin konversation! efter det blev vi fina vänner å är det än i dag, även fasst han bytt klass efter nån månad!
Ville bara säga grattis på födelsedagen älskar dig även om du är lite jobbig ibland!

<3


Det skulle inte förvåna mig...

Har precis avslutat ett väl utfört samtal med min andra hälft,pratade på om samma saker som vi alltid pratar om,men på nåt sätt känns det som att man får ut nåt av det ändå!haha
Det finns ett uttryck som alltid hänger med i samtalen :Det skulle inte förvåna mig!haha bara så att ni vet är det inget som kan förvåna oss!
Annars har jag ej gjort så mycket, har slagit en signal till jocke,skulle kolla om han var nervös inför den stora 18årsdagen,det var han ej ,han skulle befinna sig på möte i morgon,precis som alla andra firar sin 18årsdag med andra ord!haha
Måste träffa någon människa i helgen håller på att förtvina,skiter i om jag ej orkar!

Nu ska jag väl titta lite på Tv elr nåt för det har jag ju inte gjort de närmsta dagarna!
Ha en fortsatt trevlig fredag alla 3 som läser detta!

SIMMA LUGNT!

Do you wanna know what love is?


Is this <3

My Happy Ending



So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...

Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hanging
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

[Chorus:]
You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all of the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they
But they don't know me
Do they even know you?
All the things you hide from me
All the shit that you do [CD version]
All the stuff that you do [radio edited version]

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

[Chorus]

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

[Chorus x2]

[x2]
Oh oh, oh oh, oh oh...
So much for my happy ending

Oh oh, oh oh, oh oh.

So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...

Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hanging
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

[Chorus:]
You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all of the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they
But they don't know me
Do they even know you?
All the things you hide from me
All the shit that you do [CD version]
All the stuff that you do [radio edited version]

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

[Chorus]

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

[Chorus x2]

[x2]
Oh oh, oh oh, oh oh...
So much for my happy ending

Oh oh, oh oh, oh oh.

Om mitt hjärta brister,får du laga det med karlssons klister!

Har läst ut svinalängorna nu,var en bådet sorglig och rolig bok,ögonen blöttes ner några gånger!
Annars har jag ej gjort så mycket,i natt satt jag å titta på höstlegender,kunde inte sova hostan blir värre om man ligger ner!Känns som att jag har varit hemma i flera år,måste gå ut på en promiss sen så att man får lite luft!
Har inte träffat vänninorna på jäkligt länge nu,längtar faktist lite efter dom, kanske träffar dom i helgen,måste köpa present till sanna som ska ha kalas nästa lördag,får se vad jag å Brady (malin) kokar ihop!Känner mig lite bättre idag även fasst det rinner som fan så gör inte halsen lika ont!skulle egentligen firat jocke ikväll men vi får ta det nån annan gång,har inte så mkt energi å det måste man ha när man umgås med honom!haha
Det får helt enkelt bli en lugn hemmakväll,för det har jag ju inte haft på sååå länge nu!!!(bara i 18 år!haha
Måste gratulera kalmar som vann mot Feyenoord igår,väldigt starkt att vinna på borta plan!Alla svenskar är stolta förutom Ida som inte tycker att svenska lag har att göra i de utländska turneringarna, i detta fall UEFA- CUPEN!


Nu ska jag återgå till mitt Tv-tittande!snart börjar days!

SIMMA LUGT!

Hon pratade,å pratade å pratade...

 Men jag lyssnar så gärna!<3

Mjölken smakar inte mjölk!

Mår ej bra,är sämre idag faktist,halsen är svullen å därför  smakar inget som det ska,inte ens världens godaste dryck mjölk får smaka som det ska, då är det ej bra!
Borde nog gå till vårdcentralen men pallar inte, tror nog att det kan döö ut av sig själv,hoppas på det i af!
I dag har jag tittat på days såklart,det är en given serie när man är sjuk!så jäkla klockren serie!haha å så kollade jag på Love Actully den är så fruktansvärt fin,man blir så varm i hjärtat när man ser den!

Hörs sen kanske

SIMMA LUGNT


Grattis ish <3


Sjuk!

Just nu sysselsätter jag mig med att hosta upp lungorna,visst låter det kul??har nog tagit i lite för mycket med träningen,blev för mycket för snabbt har jag en känsla av!
Var hemma från skolan i dag kommer nog inte gå i morrn heller,vi ska bara på museum så jag missar inget i skolan direkt.Har varit ganska aktiv i dag mellan sovpauserna,gjort klart alla läxor iaf,jocke hjälpte mig med samhällsläxan Tack,(han var ej död som jag trodde han var igår),jag å maria är tillbax på rätt spår igen!haha
kollade precis på idol,herregud vad jag började gråta när den blinda killen sjöng,vilken känsla,jag tror på han!
Coca Cola killen var oxå klockren fasst på ett annat sätt,hans låt skulle lätt kunna bli en
sommarplåga haha
I morgon fyller min indiska vän ishany år då ska jag klistra in en fin bild på henne,så att världen kan skåda att hon har blivit hela 17 år!Å på lörda är det jockes tur,han fyller hela 18 år,det har ju jag varit i en evighet nu!haha

Nu ska jag gå å läsa svinalängorna,rekomenderar den stark till alla!


SIMMA LUGNT


Irriterad!

Jag är Irriterad över att:
En tveskärt har varit i min lägenhet(har dödat den nu)trodde vi skulle bli av med alla djur när vi flyttade från djungeln !!!
-över att jocke ej har ringt fasst han skulle,å så svarar han inte heller,VARFÖR SVARAR DU INTE???
-över att jag inte orkar göra alla läxor
över att ingen verkar bry sig helt enkelt!
 Var tvungen att sprinaga av mig all irritation,sprang så lång att jag nästan sprang vilse !
orkar helt enkelt inte!!!


SÅÅÅ FIIN

Here you come again
Just when Im about to make it work without you
You waltz right in the door
Just like you done before
And wrap my heart round your little finger
Here you come again
Just when Im about to make it work without you
You look into my eyes
And light those dreamy eyes
And pretty soon Im wonderin
How I came to doubt you
All you gotta do
Is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
Youre messin up my mind
An fillin up my senses

Here you come again
Lookin better than a body
Has a right to
An shakin me up so
That all I really know
Is here you come again
An here I go

All you gotta do
Is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
Youre messin up my mind
An fillin up my senses

Here you come again
Lookin better than a body
Has a right to
An shakin me up so
That all I really know
Is here you come again
An here I go


Tråkiga måndag..

Jaha då var det måndag igen,haft en soft dag,vilket jag iof har varje måndag 12-1330,såå skönt!
Blir ingen träning idag, måste göra massa läxor så att jag kan gå på de andra passen i veckan!
Har ej så mycket att meddela faktist,måste fortsätta att studdy!

SIMMA LUNGNT

Afrodans is the shit!

I dag har jag först svängt förbi min gode vän Ida J(låter internationellt) diskuterade att "jag beklagar sorgen"låter så fruknatsvärt efterblivet men vi kom ej på vad man annars ska säga!haha lämnade å hämtat seinfeld oxå,jag längtar tills jag ska lägga mig i sängen å titta på mina vänner Jerry,George,K-man,Elain.;)
Sen åkte jag å mor till Farsta Centrum för att uttnyttja hennes presentkort hon har fått där!Det visade sig att d ej gick att betala med farsta centrums presentkort just för dagen(familjen c´s vanliga tur).
Men vi shoppade lite tränings kläder så nu har jag den kompletta utrustningen för att ta mig an gymmet å alla pass!
Vid 6 var vi på afrodans å skade loss totaly,d var as kul :)ska gå på det varje söndag tror jag.
Själva grejen är ju att det kan uppstå lite trötthet i min kropp om några veckor,jag vill nämligen gå på ett roligt pass varje dag å det kan ju bli lite too mutch har jag en känsla av.
Har ju som sagt satt upp mig på ett pass varje dag den här veckan! ni får hämta mig på intensiven sen!haha

Nu blir det Seinfeld min damer å herrar ;)

(GRATTIS PÅ NAMSDAGEN IDA!)

SIMMA LUGNT


Patrik 1,5


Jaha, hångelsoffan ser jag!

Ikväll var det ju som sagt bio på schemat,Patrik 1,5,den var väldigt underbar måste jag säga,rekomenderar den starkt till alla människor!
Var så härliga citat under kvällens lopp, bla billjettknippsaren kommentar när han såg min å jockes blilljett  (rubriken).
När vi sitter där och inväntar filmen dyker ett välkänt ansikte upp,ansiktet tillhörde Björn Gusafsson!han satt en rad framför oss,jag gick upp i extas,(jocke blev lite svartis)!han tyckte att jag kunde vara lika  lyrisk att vara där med honom.!haha
jag kan meddela er som jobbar för KLICK som läser detta att han ej var där med sin nya flamma Sara,utan nåt annat stolpskott!
När filmen var slut passade jag på att vara lite stalker å nudda honom lite,det kändes nödvändigt man måste ju ta chansen lixom;)

Nu ska jag gå å sussa,det är ju en dag i morgon oxå!

SIMMA LUGNT

Dom bor för långt bort!


<3

Hektisk dag!

Godmorgon världen det är mycket som står på schemat i dag!Först ska jag ut å springa,sen måste jag städa mitt rum ,ser ut som andra världskriget där!sen kommer det gäster i form av min morbror å hans familj,å då ska vi äta dinner.GOTT:)
Ikväll ska jag på bio med min lilla jocke,vi ska se patrik 1,5,är fett taggad för att se den!
Detta kallar jag en hektisk dag,kanske skulle Blondinbella ej hålla med mig,jag skulle dö efter en dag med hennes schema!
I morgon ska jag på afrodans med carkan å mor min,det ska bli super nice å svänga sina lurviga.Har dansat det en gång förut å det är ganska kul.;)
Nej nu måste jag utgå på min löparrunda!

SIMMA LUGNT;)

Gym + jag =sant

Japp,då har man vart å gymmat,känner mig väldigt duktig faktist :)
lite löparband,nån annan grej jag ej vet va det heter å roddmaskinen:)
Men för isabell carlsson(som jag heter,för er som ej vet)går inget prickfritt,det hände en incident igår som jag ej berättade om.
Jag skulle gå å hälsa på carkan som stod å tränade  på löpbandet å när jag sedan skulle göra en snurr- om så ramlar jag över ett band precis framför en förvånad stackars människa,alla började sedan i kör att skratta år mig,jag meddelade att jag bjöd på den å sedan utgick jag.!
idag var det dags igen,jag skulle träna vaderna å brevid mig låg det en kille som hade hundra vikterna på sin grej,jag hade en!mina fötter glider ur saken å jag flyger fram rakt i stången,å alla söta pojarna  skrattade åt mig,men jag skrattade bara tillbax!haha
Jag undrar hur jag skulle må om jag skulle bry mig om alla missöden som händer mig varje dag,inte bra har jag en känsla av.
I framtiden kommer ni nog få höra mer fina missöden jag råkar ut för,
jag vet att ni väntar med spänning!

Snart kommer bror min,längtar efter honom faktist
puss å kram syns på stan
 

-


Nu ska jag gå å worka out,höres sen;)


<3

Sail on silvergirl,  Sail on by.  Your time has come to shine.  All your dreams are on their way.  See how they shine  If you need a friend  I’m sailing right behind.        
Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine
If you need a friend
I'm sailing right behind.

Tomhet


Inget är som förut längre

saknar dig <3

I am back!

Japp, då var man tillbax igen,har precis lika lite att meddela världens alla bloggläsare nu som förut men man måste ju försöka!
i går var det landskamp Sverige-ungern,jag medverkade på läktarplats d var ej roligt att vara svensk medborgare i första halvlek,jag förstod inte vad min man(Zlatan)å han kamrater sysslade med faktist.
Fasst i andra halvlek tände dom till,de sa att dom blev kämparlystna av folkets buande i paus,vad det var som fick dom att göra två mål skiter jag i bara att dom gjorde d,Kim å samuel holmen blev målskyttarna,jag har faktist inte så mkt mer att säga m denna match,bara att det var skönt med 3 poäng,rejäl skärpning till nästa match grabbar!" (dom läser säkerligen det här)
Jag har varit väldigt duktig i dag,köpt årskort på gym,jobbar för beach 09!
Annars har jag ej så mkt mer att säga!

adios amigos

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0