Johan Östberg<3

Slänger in ett till när jag endå är igång,här har vi Östis ,han har givit mig och svenska folket mer än han försår,ojojoj vad kär jag var...





Fame Factory i mitt hjärta!


 
Allas vår egen martin ohlssons körande är brilljant!hahaha

Fan va jag saknar dom här människorna,dom var mina vänner!

De rullar på...

Är inne på en vecka å en dag nu på praktiken, tiden går fort känner mig inte speciellt upphetsad över att gå tillbacka till skolan så det är bra att det är några veckor kvar...
Det går väldigt bra å alla är så trevliga å sköna finns väl en och annan som jag ej förstår mig på men dom är fina på sitt sätt.
Imorrn blir det tacokväll å lets dance här med bella å david,var förövrigt var jag där idag å checkade läget det har blivit väldigt tjusigt måste jag säga;)
På lördag ska T fira sin födelsedag med att bjuda ut lite människor på mat å sen blir det thaaa krog,det blir säkert trevligt:)
Borde egentligen gå och träna, måste ta tag i detta snarast om beach 09 kroppen ska gå kunna visa sig  på stranden i sommar!haha

PÅ återseende!

-Isabell,du måste ha  tur i kärlek när du är så jävla dålig på att spela poker!(BOENDE)
-jag är jävligt mycket bättre i poker än i kärlek...
 -oj,då är det illa

HAHAHA

Faaaan va nice:)

GRATTIS KIRA!




Sömn, vad är det?

Halloj!
Har precis anlänt hem från praktiken,har varit en väldigt trevlig dag med massa pokerspelande, men ej vanlig poker nej där spelar dom westernpoker haha man behöver ej använda hjärnan så mycket , föredrar riktig poker men d här är fint det med!
Ikväll har Emma partaj,kommer ej vara speciellt social har sovit tre timmar inatt,var tvungen att läsa ut Wallander, det var så spännande!
Självklart ska jag praktisera i helgen oxå eftersom när det händer nåt så specielt som att det står fest på schemat händer självklart nåt annat!Men som tur e så fick jag byta så att jag jobbar kväll i morrn å dag på söndag=)Det var väldigt skönt att T inte skulle ha sin middag förren nästa helg ,pallar ej två sociala aktiviteter samma helg,lite utspridning tack!
Har ej något att klä ut mig till,kör på att komma som jag är är väl säkert någon som tror att jag är utklädd endå!haha
Måste nog slumra in en stund nu,på återseende!

SIMMA LUGNT


Praktik i morrn!

Tjo på er,känner ej att aktiviteten här översvämmar men har ej något att skriva om,det har jag ej nu heller men iaf.
Idag har jag kanske ej ansträngt mig till de yttersta,gled upp vid 12 som jag typ vaknat vid varje morgon nu på sistone,sen gick jag ut me chillidarlingen hon e på bettet nu,fattar ej hur en varelse kan hoppa så högt,se upp willy säger jag bara!haha
Sen blev de lite halvstädning här hemma å tittade på en film mer än så kan jag ej påstå att jag har gjort,men i morrn är de praktik,jag tror att att det kan bli kul,inte att gå upp 6 imorrn iof men resten..  har faktist gjort en stadig reseplanering som jag förlitar mig på iaf!Sen kommer jag träffa Ulla-Britt som var så otroligt charmerande i tetefonen när jag ringde,SÅ KAN DU TA MED ETT PAR TOFFLOR OXÅ!lLite halvaggressiv men d fixar sig nog!
Kommer inte somna i första taget ikväll eftersom jag klev upp så sent men jag har min Wallanderbok,Kurt är min vän!ska läsa Stieg Larsson böckerna efter den här tror jag även om jag har några kvar,är lite nyfiken på om den är så bra som alla säger!
Nä nu är ni helt fäääärdiga av allt intressant jag har skrivit här så jag dunstar hahaha men jag bjuder på nogra bilder från julen,givmilt av mig får jag nog säga!
SIMMA LUNGT!

         
Charmerande             Jason<3                           Mormor                    Bubbelbad på Åland      D Å B flyttar!


RSS 2.0