Ett inlägg tillägnat en väldigt bra serie!

Igår tittade jag klart på seinfeld 9,d betyder att jag har tittat på alla avsnitt nu!Å herre vad jag grät,spec i näst sista avsnittet när dom spelade Time Of Your Life å visade klipp från alla säsongerNu känns det helt tomt,dom har ju blivit mina vänner å nu är allt bara över sådär!
Jerry,Elaine,Kramer å George kommer alltid finnas i mitt hjärta(nu kanske d låter om att jag måste in på psyksjukhus men denna serie är inte en vanlig serie,det är en livsstil!)

citat från seinfeld!

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem. Du kanske borde börja med att göra dig av med liket innan du tar hand om tvätten.

Varför har kontorsmänniskor bilder på sin familj på skrivbordet? Glömmer de bort att de är gifta annars? Säger dom, Äntligen, klockan är fem. Dags att dra till en bar och ragga upp lite horor! Men vänta nu, titta på den här bilden, jag har ju fru och tre barn. Det hade jag glömt bort. Jag får nog åka hem istället.

Vi kunde inte lösa Kennedymordet, så varför hoppas vi fortfarande kunnna ta redan på vad som dödade dinosaurierna? Kalla in de där reptilerna för förhör, Bill. Jag vill snacka med salamandern där borta, jag tror han vet något.

Jag förstår inte varför de lagar mat i TV.
Jag kan inte lukta på den.
Jag kan inte äta den.
Kan inte smaka på den.
Och i slutet av programmet håller de upp maten inför kameran; "Ja, så här blir det. Du kan inte få nåt. Tack för att ni har kollat på oss. Hej då."

Någon har just gett mig en duschradio. Tack så mycket! Vill man verkligen ha musik i duschen? Jag antar att det inte finns något bättre ställe att dansa på, än på en hal yta alldeles bredvid en glasdörr.


 


you can stuff your sorries in a sack!

Serenity now!

BP till kval!

Städdagen var väldigt trevlig faktist,träffade människor jag aldrig sett förut även fasst vi bor på samma gård,så det var nog värt allt krattande,men jag förstår inte hur det kan samlas sååå mycket löv!jag tyckte att man krattade å krattade men det tog aldrig slut,å sen när man har krattat ihop en fin hög så kommer det en vind å så blåser  bort allt det är ej roligt!Fick även två att börja på tumbaträningscenter oxå d vore väldigt trevligt att träna med dem:)
Men en ytterst trevlig sak är att BP är klara för kval till allsvenskan efter vinst mot degerfors med 2-0!Om ni ej vet det så ska min broder spela där nästa år å det vore roligt om dom kan ta sig till allsvenskan:)
Ikväll kommer frugan hit,tänkte först ha en fest eller nåt men vem försäker jag lura?? haha men det ska bli trevligt,mor å far e ju som sagt ute ur huset hela helgen så det kommer nog en trupp hit i morrn med!
Problemet som uppstår när man bjuder hem folk är att man måste städa å göra fint,vilket är kul i bland men vet ej om jag känner för det just nu men d är så härligt när det är fint,så jag får väl ösa på med musik å börja!
ikväll blir det självklart dansbandskampen,(ja jag skiter i att min metala ålder e runt 70) det ör så charmigt å peter settman e ju så klockers!+ att det är hundra gånger bättre än stjärnor på is,där världens ocharmigaste jury sitter!


SIMMA LUGNT


DEVIL


God morgon!

Nu kanske ni undrar va fan jag gör uppe klockan 10 på en lördag?då kan jag meddela att jag ska ut å representera familjen c ute på gårdsstädning,kul verkligen!mor å far har flytt fältet till åland å lämnat mig kvar att städa,väldigt fint av dom!visserligen har jag inte varit med sen jag var 9 å då gjorde jag inget, så nån gång får man offra sig!
Igår var det maskerad iskolan,här är några bilder:)
höres!


        


SIMMA LUNGT

Duktiga jag ;)

Idag var jag i staden med Ellinor å Maria,vi inskaffade djävulsprylar för morgondagen!
Horn,linne,färg å svans blev det,linnet var något tajt upptäckte jag när jag kom hem,men får visa lite fettkurvor helt enkelt!haha
Nu på kvällen har jag varit på body pump i en timme + core i en halvtimme!fy fan vad jag kommer vara död i morrn!!!Men jag är väldigt stolt att jag satsade för jobbigt det vare!!
Har prov i morrn + redovisning  så jag måste nog plugga lite nu,lääängtar till lovet,bara en dag kvar!!
Hörs i framtiden!

SIMMA LUGNT

-

"I wish I knew how to quit you."


<3

I need you like water, like breath, like rain
I need you like mercy from Heaven's gate
There's a freedom in your arms, that carries me through
I need you

Solhälsning A&B

Idag har jag vart hos johanna å tittat på katterna som familjen k har inskaffat,dom var inte så värst sociala å dom ser lite specilla ut men dom var fina på sitt sätt:)haha
Annars har jag precis kommit hem från yogan,kan meddela att alla solhälsningar inte gör min dag bättre,det ska vara avkopplande men jag vrider hela kroppen fel å hinner inte andas!
Avslappningsövningen efter var det ända som var bra,jag somna å visste ej var jag var när jag vaknade!haha
Snart är det säsongsstart för prison break,frågan är kommer mr scofield vara lika snygg som vanligt?

SIMMA LUGNT


Vad ska vi ta oss till??

Idag slutade jag inte förren halv 5,vilket är väldigt segt speciellt när man sitter  å jobbar om alla lagar sista timmen,ej så upplyftande!
Måste meddela att jag tog mig till gymmet igår även fasst det fanns en liten tvekan där ett tag,men väl där var det skönt att jobba på å svettas!vilket jag oxå fick göra idag på idrotten,vi var bara fem för att dom andra sprang (har redan gjort d)å vi hade värsta fyspasset,trodde starkt att vi skulle få slappa med lite badminton elr nåt,men icke!Men som man brukar säga,det var skönt efteråt;)
Så när jag kom hem kändes det skönt att känna att jag skulle slappa framför tvn hela kvällen,vilket jag ej ska göra visade d sig,måste gå ut med Chilli på e långpromiss sen för att ägaren är sjuk!Men det är så trevlans förutom att det är så mörkt å chilli kanske inte är den som skulle försvara mig om någon anföll direkt,hon e alldelas för snäll för d,Känns faktist som att jag har delad vårdnad om henne,hon e så goo skäller aldrig man känner sig så stolt när man går förbi andra hundar som drar å skäller ,medans chilli bara tittar å går vidare,jag tar starkt på mig att det är jag som uppfostrat henne vilket kanske ej stämmer när jag bara har gått ut med henne i några månader men jag är stolt delad vårdnadhavare ändå!haha å snart ska hon nog få valpar oxå å då ska jag hänga där hela tiden kan jag meddela,bra att hon bor i porten brevid:)
Pratade med M oxå å vi kom inte fram till några beslut gällande livet i allmänt,vilket vi aldig gör iof haha men d är alltid tevligt med an pratstund,bokade tid för i morrn oxå haha
I helgen blir d bio med maria kanske,d skulle vara trevligt myskvällen var så länge sedan nu,vi måste ju analysera en film oxå d ska bli trevlans,stoppa å spola tillbax å så ;)haha

Nu måste jag bege mig ut i kylan,måste vänja mig, jag vill ha 5! hundar så det är bara å gå ut d!

Missa inte Greys anatomy klockan 21:00 på kanal 5 ikväll!


SIMMA LUGNT




Äntligen:)

Nu är alla prov avklarade iaf fram till nästa fredag då jag har rehabprov men det är apskönt att vara utan prov i en å en halv vecka iaf!
Ikväll ska jag bara slappa,då kanske ni tänker att jag gör det jämt men så är inte fallet,nu kan det hända att jag e ganska lat som människa men då har jag ju ångest för att jag inte gör det jag ska!Nu behöver jag inte tänka så på ett par dar å d är sååå skönt:)
House står på kvällsshemat,det är aldrig fel att se Dr Robert Chase varje tisda nu framöver,skulle inte banga honom om ni inte redan hade förstått d!haha
Sitter här å velar om jag ska gå å träna eller ej,skulle vara skönt men samtidigt inte helt fel att ligga i sängen å titta på tv,hmm...

Man kanske ska gå å träna ändå,känns så skönt när man väl är där;)i vilket fall som helst så önskar jag alla en trevlig tisdagkväll (missa nu inte house klockan 21:00 på tv4)



SIMMA LUNGT



 Ere nån som skulle banga?

Städa,städa

Har precis städat klart rummet tog jäkligt många timmar!Annars har jag inte hunnit med så mycket mer,men ska göra lite te å plugga till samhälletsprovet:)pratade med bror  D precis å han hade fina nyheter!vad d är säger jag inte förren det är säkert:)å vad nyfikna ni blev nu!elr inte!kanske inte är så intressant  ändå men men haha
Ja,har väl ej så mycket mer att säga så får väl ta att dunsta (för att låta lite coool)
Ha en fortsatt trevlig mångakväll alla läsare:)(ja d är över tio iaf)



 Så söööt


SIMMA LUGNT

Undra om man ska bli politiker?

Idag har det varit en väldigt fin höstdag,jag å mamma var ute å gick en runda men kom ej så långt för mamma har ju flunsan så hon palla inte mitt tempo men det va trevligt så länge det varade. Sen var det bara hem å plugga samhälle,har prov på tisda,å det är några sidor å plugga på om man säger så... Sen har jag vart på afrodans med johanna å sussie,var så jäkla packat med folk där i dag så det blev extremt svettigt! men det var trevligt att dom oxå hänkade idag;)Tittar på debatt mellan partierna å det är så roligt när dom kör på sina hånleenden till varandra när den andre pratar,det var mest rött parti som satsade på hånleendet,men dom kanske kände sig underlägsna då dom bara var 3 å dom andra 4 haha Det är nästan så att man vill bli politiker bara för att sitta ignonera å håna varandra sådär!haha men det roliga e ju att dom säger att alla tycker om varandra på riktigt,vilket jag har svårt att tro,men dom kanske gillar rollspel vem vet?kanske sitter Moud Oloffson å eggar upp Lars Oholy under debatten å sen går dom hem å har hett sex å riktigt hånler åt varandra mellan lakanen!som sagt vem vet? 
Nu e det iaf dax för pretty women snart,har ju bara sett den 150 gånger haha


(En speciell kram till Maria,tack för att du finns <3)


SIMMA LUGNT)

Gud va bra!

Gud va bra att blondinbellas 18 årskalas kostar 1258 gånger mer än alla mina kalas jag kommer ha i hela mitt liv!
Gud va bra att hennes klänning kostar 12000 som hos ska använda på det!
Gud va bra att hon säger "man fyller ju bara 18 en gång i livet"!
Gud va bra att jag tänker"det gör jag med,å vart e alla pengar?
Gud va bra att hon tycker att hon är världens bästa förebild!


Det ända som är bra på riktigt just nu är att jag ska till malin snart:)

  va bra att hon e hon <3

SIMMA LUGNT

Nu är det mycket på tapeten!

Hola!
Idag har det varit en ganska trevlig dag,inledde med lite Oliver Twist på svenskan.Sedan var det dags för den första riktiga projektmötet,tror nog att vårat kommer bli kalasbra;)
Ellinor försöker övertala mig att gå med i luf(liberala ungdomsförbundet)men det känns lite svårt att överge röd för blå men kan ju alltid gå dit å kika va det är för nåt,är lite nyfiken, kan ju alltid gå dit för maten som är gratis annars!haha!Har sjukvårdsprov i morrn å det är sannerligen inte litet,vi har på 4!kapitel och vissa kapitel hänger inte ihop, då blir det ännu krångligare!åh orkar ej!
Men snart ska jag i väg på lite träning med carcan,ska bli väldigt trevligt att tänka på nåt annat än allt man har ångest för!!när man tränar tänker man bara på det å det är det som är så skönt,koncentrerar sig bara på att det är jobbigt å att man svettas som en gris!haha
Johanna ska även börja delta i träningen på tumba träningscenter,d ska bli väldans trevligt.Hon ska va med på afrodansen på söndag å jag har lovat att lära henne stegen!haha
Imorrn blir det mysis med malin,det var faktist länge sen,trott eller ej;)lite idol å ge varandra lite ångest som vi brukar så e det som det ska!
Nej nu måste jag kila för att bygga beach 09 kroppen!(har en lång väg att gå!)

SIMMA LUGNT


Everybody cries and everybody hurts sometimes

Ibland känns det som att vissa inte bryr sig,inte orkar lyssna,bara bryr sig om sig själva!Idag var det en sån dag som man tänkte för mycket på allt jobbigt, men det är bara att le å se glad ut,eller?


BAD DAY

Where is the moment we needed the most
You kick up the leaves and the magic is lost
They tell me your blue skies fade to gray
They tell me your passion's gone away
And I don't need no carryin' on

You stand in the line just to hit a new low
You're faking a smile with the coffee you go
You tell me your life's been way off line
You're falling to pieces every time
And I don't need no carryin' on

Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day
You had a bad day

Will you need a blue sky holiday?
The point is they laugh at what you say
And I don't need no carryin' on

You had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day


Sometimes the system goes on the blink
And the whole thing turns out wrong
You might not make it back and you know
That you could be well oh that strong
And I'm not wrong



So where is the passion when you need it the most
Oh you and I
You kick up the leaves and the magic is lost

Cause you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
You've seen what you like
And how does it feel for one more time
You had a bad day
You had a bad day

Home again!

Jaha då var man hemma igen,ska nog gå å sova snat är så fruktansvärt trött,på ön får man ej sova längre än till 10 då ska man upp å äta gröt å ägg med gänget;)haha
Jag har haft en väldigt mysig helg med bröderna å Bella,i lördas var det som sagt spelkväll , det var helt ok bara att en del människor syntes å hördes mer än andra!!men men mitt lag kom tvåa iaf (av 3 visserligen).men ändå!hehe
Igår var det allmänt mys med två filmer,johan å david va i väg på match på fasstlandet å jag å bella satsade på deep talk å film,såg en väldigt konstig men bra film.
Bella tror att jag tyckte att den var konstig för att jag inte har nått en lika stor mognad som henne än!hon är så klockren när hon pratar som att jag e 10 år yngre,när jag i själva verket är 3!år yngre!haha men vi hade bra surr om livet på moderjord!ska sända en hälsning till B i bloggen hon ska ju börja läsa den nu säger hon,så hejhej!;)(bra hälsning)
Ska tillbax snart igen dvs om vi ska va me i turneringen men det hoppas jag,å sen ska jag kanske vara me på IFKs slutmiddag å grejjer om jag kan hänka som johans date!det skulle va väldans trevligt att ha värsta festbåsan å allt,vi får se;)
Nej nu ska jag gå å sova,skola i morrn!

SIMMA LUGNT

Åland

Är på ön nu,har precis varit å handlat på systemet alldeles själv (18årsgräns här) skulle köpa vin till ikväll.
fick hjälp av en som jobbade där,han frågade vilket land jag föredrog att vinet kom ifrån,höll på att börja asgarva, sånt skit vet ej jag,jag tycker allt smakar lika äckilgt!d är ju till dom andra men jag satsade på att leka världsvan ändå det var kul att leka vuxen!haha
Begravningen igår var jättefin å det var roligt att träffa alla släktingar som man aldrig träffar annars,d är så hemskt att man bara träffar dom på begravningar!
Ikväll blir det lite spelkväll här på styrmans å sen kanske utgång,tror iof inte det, ingen verkade särskilt sugen på d men kanske...
nu har jag ej något mer att förtälja,skiver kanske i morrn!


SIMMA LUGNT

På promenad, genom stan

Idag har vi haft svenskaprov,gick helt ok skönt att ha det gjort de är ju så tråkigt!
Sedan bar det in till staden för lite shopping med  snusfria maria,(hon är mindre aggresiv nu)haha
Det var väldigt trevligt,shoppade lite grann å verkligen det jag behövde för en gång skull;)
Efter ett tag kom även joakim S till staden,det var mkt trevligt det med,maria pumpade honom på politiska värderingar!
Vi åt jättegott på orkide,trodde först att vi skulle köpa blommor haha men det visade sig vara en resturang,mucho gott med kyckling å jordnötssås!
snart är det som vanligt idol,killarnas tur ikväll efter det ska jag gå ut med chilli,var välgigt länge sen sist,längtar lite efter byrackarn!
I morrn är det begravning,om jag kunde ha gjort den bra skulle jag ha velat sjunga "tårar från himlen",så vacker å beskriver så mycket!


SIMMA LUGNT

Äntligen tillbax!!

        <3                            


RSS 2.0